porsche-design.bg

За връзка с нас

0884 65 00 17

Как да върна продукт?
За да върнете или замените продукт е необходимо да направите заявка за връщане на продукт или заявка за замяна в системата на сайта. Това става като отидете в секция „Профил“ и изберете „Поръчки“ или от „Помощ“ – „Връщане на продукт“. Заявка за връщане на продукт може да направите до 14 дни след получаването му, като е необходимо да изпълните описаните там условия.
Изпратете продукта с куриер за Ваша сметка на адреса, от който Ви е изпратен - той е посочен и в заявката Ви. Адресът може да бъде различен за различни продукти.

Важно: Изискайте от куриера да постави пратката ви в ПЛИК НА КУРИЕРА.


Кога ще ми бъде възстановена сумата?
Възстановяваме сумата в рамките на 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка - ако желаете това да стане по банков път, то сумата ще бъде върната в срок до 7 дни след получаването на продукта в нашия офис във вида, в който първоначално сте го получили. До момента на банковия превод разполагате със сумата си във Вашия виртуален портфейл, като можете да я ползвате за покупки в сайта.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки